CITATE DESPRE PRIMĂVARĂ DIN MANUSCRISUL „CIORNELE UNUI SCRIITOR TĂCUT” #14

CITATE DESPRE PRIMĂVARĂ DIN MANUSCRISUL „CIORNELE UNUI SCRIITOR TĂCUT” #14

„Mă pierdusem și eu în posibile continuări ale acestei scene, ratând momentul în care și-a adâncit privirea în noul capitol. Spre mine se evidenția doar pagina aproape în totalitate nescrisă, o pagină pe care editura a ales să o facă o pânză pe care să-și picteze cititorul cadrele în desfășurare ale modului în care și-ar imagina acesta continuarea cărții. Când și-a petrecut palma peste albul ce o făcuse să se oprească din scris, și-a întors privirea spre mine. Mi-a zâmbit și a ridicat cartea spre mine, spunându-mi că a așteptat de mult timp primăvara pentru a citi în parc pe banca ei favorită. Favorită a spus?”

© Cosmisian

Foto: 7-themes

2 gânduri despre „CITATE DESPRE PRIMĂVARĂ DIN MANUSCRISUL „CIORNELE UNUI SCRIITOR TĂCUT” #14

  1. Gabriela martie 21, 2023 la 12:56 Reply

    Aaa! Înțeleg atat de perfect ce inseamnă ‘favorit’ pt cineva. Şi eu am aşteptat o liniştire să citesc, in circumstanțe alese, o anume carte, a unui autor favorit! Mi-am dorit mult această carte şi nu mi-a fost uşor s-o văd la mine. Sper că după aventuroasa-i călătorie şi-a revenit la delicata-i energie şi-mi va povesti pe îndelete totul despre ea!

    Apreciază

  2. Gabriela martie 21, 2023 la 12:55 Reply

    Aaa! Înțeleg atat de perfect ce inseamnă ‘favorit’ pt cineva. Şi eu am aşteptat o liniştire să citesc, in circumstanțe alese, o anume carte, a unui autor favorit! Mi-am dorit mult această carte şi nu mi-a fost uşor s-o văd la mine. Cred că dupą aventuroasa-i călătorie şi-a revenit la delicata-i energie şi-mi va povesti pe indelete totul despre ea!

    Apreciază

Ornamente sufletești:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: